КАЗВАМ СЕ НАНСИ ДАХАБРЕ И СЪМ МЛАДШИ АДВОКАТ, ЧЛЕН НА СОФИЙСКА АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ.

Образование
Завърших юридическото си образование в Русенски университет „Ангел Кънчев“, като по време на следването си се постарах да го съчетая с практиката. Част от практическите си знания натрупах като сътрудник в адвокатско дружество, а друга – като стажант в Окръжен съд – Русе, където видях как „оживява“ съдебния процес. Междувременно специализирах в университета „Карл-Франц“ в Австрия. Активно вземах участие в различни студентски инициативи и научни конференции. Алумни съм на студентската организация АИЕСЕК. През 2020г. сертифицирах в Харвард дистанционен курс по договорно право.
Старая се редовно да актуализирам и обогатявам юридическите си знания чрез участие в правни курсове и семинари, свързани с промените в българското законодателство, с цел по-добрата подготовка при защита интересите на своите клиенти. Вярвам, че процесът на учене продължава до края на живота, затова не слагам край на тази секция, а оставям място за продължение.

 Професионален опит
След отличното си дипломиране започнах професионалното си развитие в сферата на правото. Имам опит в публичноправната сфера в резултат на работата ми в отдел „Обществени поръчки“, дирекция „Правна“ на Министерство на икономиката. Като сътрудник в една от най-добрите адвокатски кантори в гр. София – „Комитов и Цеков – партньори“, натрупах ценни знания и тънкости на практиката. След успешното придобиване на правоспособност започнах самостоятелна адвокатска практика. От тогава и към момента работя предимно в областта на гражданското право.
Вписана съм като служебен защитник в Националното бюро за правна помощ.

Езици
Владея писмено и говоримо английски език, който съм имала възможността да практикувам на работно ниво в САЩ. От скоро съм начинаеща и в изучаването на арабски език.

Предимства
Работя неуморно и всеотдайно в защита на своите клиенти, защото намирам това за свое призвание. С присъщата амбиция на млад професионалист и чувството ми за дълг, приемам всяка възможност да бъда полезна. Вярвам, че истината е въпрос на гледна точка, а за мен само една гледна точка има значение – тази на клиента.

КАЗВАМ СЕ НАНСИ ДАХАБРЕ И СЪМ АДВОКАТ, ЧЛЕН НА СОФИЙСКА АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ.

Образование
Завърших юридическото си образование в Русенски университет „Ангел Кънчев“, като по време на следването си се постарах да го съчетая с практиката. Част от практическите си знания натрупах като сътрудник в адвокатско дружество, а друга – като стажант в Окръжен съд – Русе, където видях как „оживява“ съдебния процес. Междувременно специализирах в университета „Карл-Франц“ в Австрия. Активно вземах участие в различни студентски инициативи и научни конференции. Алумни съм на студентската организация АИЕСЕК. През 2020г. сертифицирах в Харвард дистанционен курс по договорно право. През същата година бях номинирана за наградата „Млад юрист на годината“ на Националните награди за правосъдие. 
Старая се редовно да актуализирам и обогатявам юридическите си знания чрез участие в правни курсове и семинари, свързани с промените в българското законодателство, с цел по-добрата подготовка при защита интересите на своите клиенти.Вярвам, че процесът на учене продължава до края на живота, затова не слагам край на тази секция, а оставям място за продължение.

Професионален опит
След отличното си дипломиране започнах професионалното си развитие в сферата на правото. Имам опит в публичноправната сфера в резултат на работата ми в отдел „Обществени поръчки“, дирекция „Правна“ на Министерство на икономиката. Като сътрудник в една от най-добрите адвокатски кантори в гр. София – „Комитов и Цеков – партньори“, натрупах ценни знания и тънкости на практиката. След успешното придобиване на правоспособност започнах самостоятелна адвокатска практика. От тогава и към момента работя предимно в областта на гражданското право.
Вписана съм като служебен защитник в Националното бюро за правна помощ.

Езици
Владея писмено и говоримо английски език, който съм имала възможността да практикувам на работно ниво в САЩ. 

Предимства
Работя неуморно и всеотдайно в защита на своите клиенти, защото намирам това за свое призвание. С присъщата амбиция на млад професионалист и чувството ми за дълг, приемам всяка възможност да бъда полезна. Вярвам, че истината е въпрос на гледна точка, а за мен само една гледна точка има значение – тази на клиента.

©Нанси Дахабре - Всички права запазени 2019 - 2020